Post by nuitifermipar on Mar 15, 2022 14:56:10 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Island War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Island War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες για απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Island War 2022 version ▞▞▞
Μπορείτε να επιταχύνετε πολύ γρήγορα εάν αποκτήσετε μερικά πετράδια στην αρχή και δεν σας αφήνει να επιταχύνετε τις μάχες χωρίς οποιοδήποτε πέρασμα, δύο πράγματα που μπορούν να κάνουν τα πράγματα πραγματικά βαρετά μερικές φορές, καθώς και μερικά στατιστικά και παρακολούθηση που μπορούν να είναι πραγματικά ενοχλητικό παράδειγμα ο γίγαντας ως isaid Είμαι νέος παίκτης και δεν βλέπω κανέναν γίγαντα εδώ πέρα εκτός από εμένα...
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι είναι κάπως σαν παραλία μπουμ αλλά λιγότερο περίπλοκο και δεν χρειάζεται να περιμένετε να εκπαιδεύσετε τα στρατεύματα για τα οποία είμαι όλοι
Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις και διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα αίτημα μου είναι να κάνουν το κτήριο μέρος του παιχνιδιού πιο ενδιαφέρον
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά πολύ δύσκολο να τακτοποιήσεις και να χειριστείς στρατεύματα. Τα ονόματα θα ήταν χρήσιμα σε αντίθεση με το να πρέπει να προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε τις μικροσκοπικές ομάδες. Μόλις σχηματιστεί το 9, δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ των επιπέδων. Το να δημιουργήσεις ένα νησί είναι τεράστιος πόνος γιατί όποτε αγγίζεις την οθόνη κάτι κινεί. Ρύθμιση σχεδίων sux επίσης για τους ίδιους βασικά λόγους. Η συσσώρευση στρατευμάτων διαρκεί επίσης για πάντα. Φαίνεται ότι πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να ανεβείτε χωρίς να αγοράσετε επιπλέον νομίσματα ή πολύτιμους λίθους.
το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό q μικρό το μόνο μου πρόβλημα χρειάζεται ένα δίκτυο για να λειτουργήσει αλλά είναι διασκεδαστικό όχι, έτσι αν θέλετε περιπέτεια στη θάλασσα και χρησιμοποιώντας το μυαλό σας μην κοιτάξετε πέρα από εδώ με τις καλύτερες ευχές
Εξαιρετική ιδέα, αλλά καθυστερεί και κλείνει όσο περισσότερο εμπλέκεστε με το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι χαλασμένο. Επέστρεψα σε αυτό το περίεργο wipe όπου χιλιάδες τρόπαια έχουν αφαιρεθεί αφήνοντάς μου μόνο 3000. Η νέα διάταξη είναι σκουπίδια σε σύγκριση με την παλιά, ΑΠΛΗ διεπαφή.
Το παιχνίδι είναι ένα πολύ υπέροχο παιχνίδι, αλλά είχα ένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι, καθώς όταν παρακολουθώ μια διαφήμιση παρουσιάζει προβλήματα και κάθε φορά που έπαιζα το παιχνίδι θα εξακολουθούσα να είμαι ο ίδιος ή μερικές φορές θα έπρεπε να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω πίσω αλλά είναι υπέροχο παιχνίδι.
Είναι τρελό από το να τα στρατεύματά σας απλώς στέκονται τριγύρω στο να τα βάζετε άσκοπα να περπατούν αντί να επιτίθενται σε ό,τι είναι μπροστά τους, όπως γιατί να περπατάτε μέχρι τον τοίχο αν σας βάζω επίτηδες μπροστά σε μια βόλτα για να καταστρέψω τον τοίχο όχι περπάτα μέχρι την επόμενη είσοδο μόνο και μόνο για να πυροβοληθείς μέχρι θανάτου, όλη την ώρα που αυτό το παιχνίδι είναι σούπερ τρολ χάνω από ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά κερδίζοντας για να μην αναφέρω όταν επιτίθενται στον τοίχο είναι άσκοπο και με σκοτώνει
Ο στρατός μου παίρνει επανειλημμένα τους αντιπάλους με βαθμολογίες 5000 - 10000 πόντους μπροστά μου. . Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να παιχτεί στην τρέχουσα μορφή του. Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορώ να παραμείνω, θα απεγκατασταθεί.
Χρειάζεται πραγματικά μια αμυντική λειτουργία επανάληψης. Αυτό είναι το πιο ικανοποιητικό κομμάτι της άμυνας σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Επίσης, τα χειριστήρια είναι πολύ περίεργα όσον αφορά την επεξεργασία της βάσης σας. Εκτός από αυτό, απολαμβάνω πραγματικά αυτό το παιχνίδι, αλλά καμία επανάληψη άμυνας δεν είναι πολύ μεγάλη επιτυχία σε αυτήν την απόλαυση ngl.
Απολαύστε πολλές πτυχές του παιχνιδιού, αλλά δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις αντιλαμβάνονται ότι έκαναν αδύνατο για έναν νέο παίκτη να ανταγωνιστεί ακόμη και άλλους. έκαναν τους καλύτερους στρατιώτες πολύ πιο δύσκολο να αποκτηθούν από ό,τι ήταν παλιά, οπότε οποιοσδήποτε έπαιζε αυτό πριν από 3 μήνες ή περισσότερο πιθανότατα, τώρα είναι στοιβαγμένος και ο νέος παίκτης έχει κολλήσει ανεβάζοντας το πρώτο και το δεύτερο στρατό ένα εκατομμύριο φορές και ίσως παίρνοντας 1 ή 2 από τους καλύτερους στρατιώτες κάθε τόσο
Κυριολεκτικά απλώς ένα φρικτό αντίγραφο του clash royale. Αυτό το παιχνίδι έχει το ίδιο ακριβές μενού με αυτό στο clash royale και έχει ακόμη και τις ίδιες έννοιες καρτών με την ίδια διάταξη πληροφοριών με περίπου 15 κάρτες να είναι ακριβή αντίγραφα από κάρτες από το clash royale. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι απολύτως κερδισμένο να κερδίσεις έχοντας ένα pass royale και σεντούκια που μπορούν να αγοραστούν μόνο με πραγματικά χρήματα και όχι σε νόμισμα gane που σημαίνει ότι αν θέλετε να προχωρήσετε πρέπει να πληρώσετε πραγματικά χρήματα. μην αγοράζετε αυτό το παιχνίδι φρικτό
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά χρειάζεται κάποια ενημέρωση, όταν εκπαιδεύετε τα στρατεύματά σας δεν συμβαίνει τίποτα, θα πρέπει να δυναμώσετε, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερο στόλο αποβίβασης και δεν μπορείτε να επεκτείνετε το νησί σας
Island War Chiến thuật pprn
Ενδιαφέρουσα ιδέα. Μα γεμάτο ψέματα. Υποτίθεται ότι είναι "πολλαπλών παικτών", αλλά καθιστά πολύ προφανές ότι αντιμετωπίζετε bots. Όλα έχουν διαφορετικά ονόματα, αλλά όλα έχουν ακριβώς την ίδια διάταξη νησιών, ακριβώς τα ίδια στρατεύματα και ακριβώς τους ίδιους σχηματισμούς στρατευμάτων. Στη συνέχεια, όταν τελικά κερδίσετε τον "παίχτη", σας αναβαθμίζει για να πάτε ενάντια σε μια νέα μορφή. Και πάλι όλα έχουν διαφορετικά ονόματα, αλλά όλα χρησιμοποιούν την ίδια μορφή. Μετά το νικάς και σε αναβαθμίζει ξανά. Ξεπλύνετε επαναλάβετε. Σούπερ βαρετό.
Τι συμβαίνει με αυτό το φρικτό παιχνίδι κλιμάκωσης; Κάθε φορά που παίζω μάχη, με ταιριάζουν με κάποιον με σημαντικά υψηλότερη δύναμη. Μερικές φορές ακόμη και το διπλάσιο ποσό. Πώς είναι αυτό δίκαιο; Πώς πρέπει να απολαμβάνω το παιχνίδι και την πρόοδο; Το μόνο καλό με το παιχνίδι είναι ότι μπορώ να συνεχίσω να παίζω χωρίς να ξεμείνω από ενέργεια όπως άλλα παιχνίδια. Επεξεργασία και απόδοση ελαφρώς υψηλότερης βαθμολογίας επειδή ο προγραμματιστής απάντησε γρήγορα με ένα θετικό μήνυμα. Ελπίζοντας για το καλύτερο!
Παίζω αυτό το παιχνίδι για μερικούς μήνες το πολύ, ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά η τελευταία ενημέρωση καθώς και μερικά άλλα πράγματα το κάνουν λιγότερο ευχάριστο.. Καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να κερδίζει χρήματα, αλλά οι πρόσφατες αλλαγές θα οδηγήσουν άνθρωποι σαν εμένα που δεν τους πειράζει να ξοδέψουν χρήματα βρίσκουν άλλο παιχνίδι γιατί σε αυτό το σημείο αρχίζει να νιώθεις ότι αναγκάζεσαι να ξοδέψεις χρήματα για να προοδεύσεις. Η συγκέντρωση πόρων περιορίζεται, αλλά η εξάντληση πόρων μέσω επιδρομών δεν φαίνεται να τελειώνει ποτέ.
Όταν πήρα το παιχνίδι χθες, περίμενα ένα παιχνίδι που θα έσβηνα. Αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ καλύτερο! Ωστόσο, συνεχίζει να κολλάει αφού το ανοίξω τώρα και προς το παρόν δεν μπορεί να παίξει. Μπορείτε παρακαλώ να το διορθώσετε αυτό; Ενημέρωση: Τα σφάλματα προέρχονται από τα γραφικά που παρουσιάζουν προβλήματα στην αρχική οθόνη και στη μάχη.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχει όλα όσα μου αρέσουν. Εκτός από το ότι τις περισσότερες φορές μάχομαι με ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη δύναμη από εμένα. Είμαι εξαιρετικός στρατηγός, αλλά όπου και αν φτάσω, δεν κάνει καλό. Πάντα με χτυπάνε. Θα θέλατε να το κάνετε έτσι ώστε τις περισσότερες φορές να έχετε κάποιους που βρίσκονται γύρω σας στο επίπεδο, όχι 5.000 δυνάμεις πάνω από εσάς; Επίσης, αισθάνομαι ότι το Battle Pass θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο. Σαν να κρατάει μόνο μια μέρα για μένα. Θα σας παρακαλώ να το παρατείνετε;
Παρά πολύ καλό
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι!!! δεν είναι φορτωμένο με διαφημίσεις! Αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.
Αντιμετώπισα ένα σφάλμα στην αρχή του παιχνιδιού που έκανε το δημαρχείο μου αόρατο και άχρηστο αφού προσπάθησα να το αναβαθμίσω στο επίπεδο 2, αυτό σημαίνει ότι έχω ένα όριο για το πόσο καιρό μπορώ να παίξω και βασικά έχω φτάσει σε αυτό το όριο. ένα καλό παιχνίδι, αλλά τώρα βασικά δεν μπορεί να παιχτεί για τον λογαριασμό μου στο Google
Συνολικά το παιχνίδι είναι καλό, ένα πολύ ωραίο time killer που είναι καλό, αλλά μπορεί να γίνει λίγο βαρετό αν το παίξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μόνο μου πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι οι μηχανισμοί και οι επιλογές του AI, μερικές φορές είναι ασυνεπές και χαζό. Just an Ex: Οι τοξότες, δεν ξέρω γιατί μερικές φορές δεν πυροβολούν όταν υπάρχει κυριολεκτικά ένα εχθρικό στρατό ακριβώς μπροστά τους, απλώς περπατούν γύρω τους και τις περισσότερες φορές πεθαίνουν εξαιτίας αυτής της απόφασης, είναι ακριβώς εκείνα τα ζητήματα που πρέπει να να εργαστεί.
Clash of clans/boom beach reskin μόνο με έναν προϋπολογισμό. Προχωράτε έως ότου οι άνθρωποι που παίζουν περισσότερο απλά σας νικήσουν και θα προσπεράσετε τους ανθρώπους που τα έχουν παρατήσει σιγά σιγά καθώς ανεβάζετε το επίπεδο των στρατευμάτων σας. Τίποτα καινούργιο.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Υπάρχουν σφάλματα, αλλά δεν είναι κακό. Το μόνο κακό είναι το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι πληρώνει εξαιρετικά.
Τέλεια, μέχρι που σταμάτησε να λειτουργεί. Ανοίγω την εφαρμογή και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εντελώς δεν ανταποκρίνεται.
Τέλειος
Island War Diskarte dvqx
Είχα απεγκαταστήσει προηγουμένως αυτό το παιχνίδι επειδή έγινε αρκετά βαρετό, αλλά μετά την επανεγκατάσταση του έμαθα ότι έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει τώρα, σίγουρα δεν θα απεγκαταστήσω αυτή τη φορά 10/10 100/10.
Πραγματικά ωραίο concept. Αν δεν υπήρχαν όλα τα σφάλματα εδώ και εκεί θα ήταν υπέροχο. Το τελευταίο που συνάντησα αφορούσε το πάσο μάχης. Είχα περίπου 20k χρυσό. Διεκδίκησα χρυσό 40 και 65 καρατίων από τις ανταμοιβές του Tier 21 season pass και κατέληξα με χρυσό 71 καρατίων. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις τα μαθηματικά εκεί. Ελπίζω να διορθώσετε σύντομα αυτά τα προβλήματα.
Island War Стратегии nzyv
Πληρωμένο για πράγματα. Δεν το κατάλαβα. Τώρα θέλουν να πηδήξω μέσα από κρίκους. Μετά, αφού μιλήσω με κάποιον, μου δίνουν μήνυμα. Μην αγοράζετε αυτό το βαρετό παιχνίδι. Προσπάθησα να δω αν θα βοηθούσαν μερικές μάχες. δεν το κάνει. Μονοτονία στο χειρότερο.
Οπότε η ιδέα είναι υπέροχη, αλλά πρέπει να έχετε παραλείψει να παίξετε την ημέρα του παιχνιδιού. Η μετακίνηση στρατιωτών και τειχών είναι ένας απόλυτος εφιάλτης, η στόχευση είναι λάθος, τα στρατεύματά σας θα περάσουν κυριολεκτικά αμέσως πέρα από τον στόχο, και το σύστημά σας 6x6x6 είναι εντελώς ηλίθιο. Το γεγονός ότι φτάνετε στο μέγιστο σε έξι πλοία είναι απλώς ανόητο και περιορίζει την ικανότητα των παικτών να παίξουν πραγματικά το παιχνίδι. Λέγοντας απλώς ημιδιασκεδαστικό παιχνίδι ημι-στοχαστική διάταξη.
Βαρετό
Ήμουν λίγο σκληρός με αυτό, αποκαλώντας το παιχνίδι έκρηξη κλώνου παραλίας. Μετά από περαιτέρω αναθεώρηση δεν είναι, αν και οι ομοιότητες είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Είχα ένα θέμα με τις μονάδες να είναι εντελώς τυχαίες με αυτό που αποφάσισαν να επιτεθούν. Φαίνεται ότι δεν ξέρουν αν πρέπει να δώσουν προτεραιότητα σε επιτιθέμενες μονάδες ή δομές και το να μην μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα μόνοι σας είναι αλλά απογοητευτικό. Αξιοπρεπές παιχνίδι για κινητά που συνδυάζει boom beach με στοιχεία COC.
Πληρώστε για να κερδίσετε το παιχνίδι. Σπρώχνει τόσο σκληρά τις μικροσυναλλαγές. Και γιατί κάποιος να θέλει να προσλάβει έναν οικοδόμο για 14 ημέρες; Δούλεψα σκληρά για αυτούς τους 2000 πολύτιμους λίθους και δεν μπορώ καν να κρατήσω έναν δεύτερο κατασκευαστή; Είναι σε ένα νησί όπου πηγαίνει; είναι άσκοπο, αναγκάζοντάς σας να βασιστείτε τεχνικά σε έναν κατασκευαστή εάν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι και να κάνετε οικονομία για πραγματικά χρήσιμα πράγματα. Γιατί υπάρχει όριο στην απόκτηση τροπαίων; Δεν θα ήξερα, αλλά παίρνεις μόνο 20 επιθέσεις την ημέρα που σου κερδίζουν τρόπαια. Εξετάστε τα οικονομικά σας plz.
Διασκεδάστε για λίγο, αλλά όσο υψηλότερο επίπεδο παίρνετε τόσο περισσότερο σας βάζουν απέναντι σε νησιά που είναι υψηλότερου επιπέδου από εσάς και μόνο ένα στα 10 είναι ίσο και ένα στα 20 είναι χαμηλότερο. Και χειροτερεύει όσο ανεβαίνεις υψηλότερο επίπεδο. Σχέδον το ξέχασα. Οι συντεχνίες ή όπως αλλιώς λέγονται είναι άχρηστες.
Island War Chiến thuật pprn
Βασιλική εξέγερση 2: Πύργος άμυνας RPG στρατηγική Δράση idf
Island War Diskarte dvqx
Πολύ ωραίο παιχνίδι 👌
Χωρίς έλεγχο του στρατού, απλώς τρέχουν παντού, είναι περισσότερο σαν Bum Rush σε άλλη βάση. Ανεξάρτητα από το πού προσγειωθείτε για να επιτεθείτε, ο Στρατός σας τρέχει πάντα σε ένα άνοιγμα στο Fortess και καταλήγει να πεθάνει στο χάος αντί να επιτεθεί στους τοίχους όπου προσγειώσατε. Γίνεται βαρετό γρήγορα και το διέγραψα σε 1 εβδομάδα Γενικά δεν αξίζει προσπαθώ να το καταλάβω..
Καλό παιχνίδι. ΑΛΛΑ παίρνετε 2 αστέρια λόγω των διαφημίσεων. Όχι ότι υπάρχουν πολλά, αλλά αν παρακολουθήσω μια προσθήκη για 3 φορές τις ανταμοιβές, θα πρέπει να πάρω 3 φορές τις ανταμοιβές. Όπως είναι, αν παρακολουθήσετε μια προσθήκη, ΔΕΝ λαμβάνετε 3Χ τίποτα. Όχι χρήματα από ξύλο ή πολύτιμους λίθους. Έχω παρακολουθήσει αμέτρητες διαφημίσεις και μόλις τώρα παρατήρησα τις τελευταίες 3 φορές που δεν πήρα την 3Χ ανταμοιβή. Παρακαλώ διορθώστε.
Το πιο χαζό παιχνίδι! Είναι ένα παιχνίδι Pay to Win που δεν έχει αξία εκτός και αν πληρώσετε για μονάδες. Το Match make πάντα ταιριάζει με νησιά που είναι 10.000 πόντους υψηλότερα και οι μονάδες πάντα συγκεντρώνονται καθιστώντας τους εύκολους στόχους για εκρηκτικά. Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει. Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι καν παρόμοιο με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο... μέχρι την τελευταία ενημέρωση Δεν χρειαζόταν να ξοδέψετε χρήματα αν ήσασταν ενεργοί, αν και όπως όλα τα παιχνίδια προχώρησε τα πράγματα πιο γρήγορα. Μετά την τελευταία ενημέρωση, ωστόσο, αύξησαν την ποσότητα των πολύτιμων λίθων που απαιτούνται για τη σύντηξη κατά πάνω από 5 φορές! Μείωσαν επίσης τις πιθανότητες να αποκτήσετε επικές ή θρυλικές κάρτες σχεδόν σε τίποτα! Τώρα είναι 100% πληρωμή 2 παιχνίδι/νίκη και αν τα πράγματα δεν αλλάξουν σύντομα θα συνεχίσουν να χάνουν τόνους ενεργών παικτών. BTW οι κονσέρβες επαναλαμβανόμενες απαντήσεις δείχνουν πόσο τους ενδιαφέρει!
Είναι διασκεδαστικό και σχετικά καλό για περιστασιακούς παίκτες f2p όπως εγώ. Η εύρεση μιας ενεργής φυλής είναι δύσκολη και υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις, αλλά οι ανταμοιβές το κάνουν να αξίζει τον κόπο.
Αυτό το παιχνίδι ήταν φοβερό. Ξόδεψα ακόμη και χρήματα σε αυτό το παιχνίδι που συνήθως δεν το κάνω. Ωστόσο, τώρα πρόσθεσαν μια περιττή ενημέρωση που με κάνει να περιμένω περισσότερο χρόνο μεταξύ των επιθέσεων γιατί πρέπει να "θεραπεύεις" επιθετικές μονάδες. διαγράφω. Ακόμη και μετά τις αγορές, η ανάπτυξη είναι αργή. Το να προσθέσετε περισσότερα εμπόδια ανάπτυξης είναι άπληστο και βαρετό
Είναι καλό παιχνίδι
Οι πιθανότητες νέων καρτών είναι χάλια. Είναι απλώς μια δικαιολογία για να ενθαρρύνετε περισσότερες αγορές εντός του παιχνιδιού. Καταστρέφει την ισορροπία του παιχνιδιού καθώς ουσιαστικά καθιστά αδύνατο για τους νέους παίκτες να κλιμακωθούν ενάντια σε παίκτες που έχουν ήδη αρκετούς θρυλικούς χαρακτήρες. Μου άρεσε το παιχνίδι για λίγο, αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει να βρω ένα νέο για να παίξω.